Referenties

Sinds enkele jaren doen wij zaken met Boudewijn tot volle tevredenheid het gaat daarbij om grote projecten maar ook kleine klussen.
Nu bijna 2 jaar terug werden bij ons enkele ruimtes waar cliënten verblijven door de brandweer bij de jaarlijkse controle afgekeurd. Er moesten ingrijpende aanpassingen gedaan worden aan die ruimtes waaronder 60 minuten brandwerende deuren en alle plafonds met speciaal brandwerend materiaal bewerkt worden. Een klus die moest worden uitgevoerd in een kliniek waar tijdens deze aanpassingen cliënten verbleven. Best lastig gezien het feit dat de cliënten die wij huisvesten overlast d.m.v. geluid slecht verwerken. Dat heeft Boudewijn samen met zijn collega fantastisch opgepakt overlast is tot een minimum beperkt gebleven en belangrijk de klus is uitgevoerd tot volle tevredenheid van brandweer en gemeente Oegstgeest. De ruimtes zijn weer veilig en goedgekeurd door de brandweer.
Maar ook voor kleinere klussen kunnen wij altijd een beroep op hem doen, kortom fijn om zaken met hem te doen.

Erik Helmus
Facilitair manager - Stichting Arq

 

De firma Sluis is al geruime tijd actief met houtrotreparatie voor zowel particulieren, scholen, woningbouwverenigingen maar ook in onder aanneming voor schildersbedrijven. Het toepassen van houtrotreparatie voorkomt vaak dat het gehele kozijn vervangen moet worden, wat dus veel geld bespaard! Het op de juiste manier toepassen van houtrotreparatie vereist absoluut vakmanschap. Denk hierbij aan een kundige inspectie vooraf en daarna het opstellen van het juiste plan-van-aanpak. Zo wordt voorkomen dat men later voor verrassingen komt te staan. Wij van verfgroothandel Simonis Verf, kennen de frma Sluis als een bedrijf met dit vereiste vakmanschap. Het bedrijf werkt al jaren met professionele houtrotreparatie middelen. Het vakmanschap van de firma Sluis en onze professionele producten staan garant voor een goed resultaat !

Simonis Verf, Partners in vakmanschap!