Renovatie en restauratie

Timmerbedrijf Sluis voor uw renovatie en restauratie in de regio Zuid Holland.

Goed onderhoud vertraagt veroudering, maar kan niet voorkomen dat een gebouw achteruit gaat in kwaliteit. Het weer, stoffen in de lucht en het gebruik van het gebouw zorgen er voor, dat op een gegeven moment groot onderhoud nodig is. In dat geval wordt van een renovatie gesproken. Een renovatie kan ook worden ingegeven door fouten in de constructie, verkeerde renovaties in het verleden of (toch) door achterstallig onderhoud.
Bij onderhoud, renovatie en helemaal bij restauraties, is vakmanschap essentieel. Alleen met kennis van oude materialen, van vroegere constructietechnieken en van soms bijna verloren gegane bouwmethoden kan het gebouwde cultureel erfgoed voor de toekomst behouden blijven.
Timmerbedrijf Sluis heeft die vakkennis in huis.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Vul dan het formulier in onder het kopje 'offerte'. U hoort snel van ons.

Indien u vragen heb of als u een afspraak wilt maken zodat u samen met ons de mogelijkheden kunt bespreken dan staan wij graag persoonlijk voor u klaar. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 06-22809463 of stuurt u een email met uw vraag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.