Verbouwingen

Timmerbedrijf Sluis voor uw verbouwingen in de regio Zuid Holland.

Timmerbedrijf Sluis in Voorhout is de specialist voor al uw verbouwingen. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, zekerheid, service en garantie. Uw verbouwing is een echte klus voor Timmerbedrijf Sluis.

Timmerbedrijf Sluis is gevestigd in Voorhout. Ons bedrijf werd in 1999 opgericht. Inmiddels hebben we veel ervaring en kunnen wij u goed adviseren bij uw verbouwingstraject. Wij kunnen op ambachtelijke wijze producten voor u op maat maken, zoals ramen en kozijnen, deuren en interieurwerk.

Een totale verbouwing is vaak een groot project dat veel stress met zich mee kan brengen. Wilt u er zeker van zijn dat uw verbouwing goed gaat? Kies dan voor Timmerbedrijf. Wij voeren uw verbouwing vakkundig uit en voor dat u het weet zijn wij weer weg en geniet u van uw de geslaagde verbouwing.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Vul dan het formulier in onder het kopje 'offerte'. U hoort snel van ons.

Indien u vragen heb of als u een afspraak wilt maken zodat u samen met ons de mogelijkheden kunt bespreken dan staan wij graag persoonlijk voor u klaar. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 06-22809463 of stuurt u een email met uw vraag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.